Werk mee aan
de Brabantse

Energietransitie

Werk jij als professional aan de energietransitie in Noord-Brabant? Dan werk jij net als vele anderen aan grote uitdagingen. En dan komt inspiratie, kennis én samenwerking ongetwijfeld goed van pas. Dat is precies wat je hier op Energiewerkplaats Brabant kunt (op)doen. Laat je inspireren en inspireer, haal en deel kennis en ontmoet andere Brabantse energieprofessionals.

 

Aan de slag

 

Energieprofessionals

Wil jij andere professionals die werken in de energietransitie of organisaties vinden en ervaringen, vacatures of tips delen? Meld je dan nu aan en doe mee!

Meld je aan

Kennisplein

Lees hier alles over de energietransitie en doe inspiratie op vanuit diverse thema’s. Maar deel vooral ook je kennis met andere energieprofessionals in Brabant.

Bezoek het plein

Werkgroepen

Werk samen in groepen achter gesloten deuren of in het openbaar. Deel bestanden en houd elkaar op de hoogte van ontwikkelingen binnen de werkgroep.

Aan de slag

Logo Energiefestival

Energiefestival 2024

Wil jij het verschil maken in de energietransitie? Dan is dit jouw moment. Op donderdag 28 november draait alles om jou als professional.

Ik wil meer weten!

Nieuws en updates uit de energiewereld 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"173378"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Op de agenda

 

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen